Telefon: 7876 8672 – kontakt@mikkelsenmedia.dk

RODEKASSEN – klik her!

Når det kommer til boligindretning, er en trend som er blevet meget populær brugen af stofledninger, i stedet for plastiskledninger. Med en stofledning til din lampe, får den et helt andet, mere stilrent look. Stofledning kan både købes i metermål eller i fastlagte længder, eksempelvis 5, 10 eller 15 meter. Det er klart den nemmere (og billigere) løsning for dig som forbruger at købe din stofledning på metermål, da du derved er sikker på at du kan bestille lige nøjagtig det antal meter stofledning du har brug for. Så slipper du nemlig for at købe for meget og kassere det der er i overskud.

Hvorfor stofledning i stedet for plastik?

Den helt store faktor ved at montere stofledning på lamper fremfor plastik, er det visuelle aspekt. En almindelig plastikledning har samme fysiske virkning og fordeler naturligvis det samme lys som en stofledning, men stofledningen er langt mere dekorativ. Det kræver ikke en kæmpe indsats fra din side, at skifte lampernes ledning ud med, så med en minimal indsats kan du, på en nem og billig måde, give din lampe og resten af lokalet et løft.

Ledninger i forskellige farver

Ligesom tekstilledninger generelt er en trend der er kommet for at blive, ser det ud til at det samme gælder når det kommer til ledninger i forskellige farver. Tekstilledninger i farver har især deres popularitet på børneværelser, da de kan hjælpe med at gøre værelset noget mere spændende og farverigt. En ledning med farve kan både matche din lampe eller nogle af dine andre møbler, men den kan også sørge for at sætte lidt kant på din boligindretning. Så match din lampe med din ledning, en ledning behøver ikke bare være sort eller hvid. Den røde stofledning er en af de ledninger i farve, som rigtig mange vælger at gå med. Den røde ledning passer ind flere steder i hjemmet, men særligt på pigeværelset er den et hit.

Sort stofledning

Selvom ledninger i diverse farvers popularitet er stigende og de ses mere og mere, er sort ledning altså fortsat den fortrukne ledningsfarve for størstedelen af danskerne. Den sorte ledning går aldrig af mode og selvom den er simpel, er den bestemt ikke kedelig. Den tilføjer lige dét ekstra til hjemmet end en almindelig hvid ledning gør.