Har du en virksomhed med en helt unik idé som ingen andre end du kan tilbyde dine kunder? Så kan du måske også have skænket det en tanke, at det for alt i verden ikke må ske at der er en konkurrent der får en idé om at kopiere dine kendetegn og dermed løbe afsted med dine kunder.

Undgå at andre kopierer din virksomheds varemærke før det er for sent

Det er set før og det er noget der hele tiden vil være et problem indenfor iværksætterverdenen, at der er en konkurrent der kopierer det der kan kopieres og sikrer kunder i biksen. Men det er jo ikke fair, når man nu selv har brugt tid og ret sikkert også en masse penge på at få idéen fra tanke til realitet?

Nej det er ikke fair, men det også derfor at du som virksomhedsejer bliver nødt til at beskytte dine kendetegn så de ikke kan kopieres af konkurrenterne. Varemærke er det som kendetegner din virksomheds værdi. Det er dette du skal sikre på korrekt vis, for at kunne slappe af på dette område igen.

Få hjælp til at varemærkeregistrere din virksomheds kendetegn

For at sikre dit varemærke er det en god idé at skaffe en dygtig advokat, der har god erfaring indenfor området. Varemærkeregistrering kan være en langhåret proces når man ikke i forvejen har kendskab til området. Der er først en gennemgående forundersøgelse af dit varemærke kontra andres allerede registrerede varemærker.

Den forudgående undersøgelse er vigtig, da der sagtens kan være en person ude i verden der allerede har varemærkeregistreret noget der minder om det du tænker er din virksomheds kendetegn.

Findes det allerede, så kan du komme i problemer ved at sælge dig med disse kendetegn alligevel, ligesom at andre vil risikere at komme i problemer, hvis de vil kopiere dit varemærke, når du allerede har fået din varemærkeregistrering på plads.