Telefon: 7876 8672 – kontakt@mikkelsenmedia.dk

RODEKASSEN – klik her!

Dere er intet der kan skabe så hyggelig stemning i rummet som plakater. Hvis du overvejer at renovere, kan det være du bare skal have noget nyt op på væggene. Det kan du læse mere om, og få inspiration til her. 

Lav værelset om med plakater

Gamer plakater kan være det, der laver et værelse om fra børneværelse til teenageværelse. Nogle gange, så er det nemlig ikke den helt store renovering der skal til, men bare få, enkle greb. Der er plakater perfekt, fordi de siger meget om den person, der bor på værelset eller i hjemmet. Det er en meget nem måde, at sætte et lidt personligt præg på et værelse, for at sikre sig, at det bliver triveligt at være i, og skaber god stemning.

Stuen bliver som ny med plakater

Plakater og billeder til stuen, har den samme effekt, men her kan man måske lege mere med farver og stemninger. Den minimalisme der har præget indretning de sidste mange år, er for alvor ved at være et afsluttet kapitel, og når man da skal begive sig ind i farver og teksturer – er plakater og billeder et godt sted at starte.

Stuen bliver nemlig som ny med plakater, og det kan gøre den helt store forskel, i et hvidt og sterilt rum. Det giver en særlig stemning, at få smukke plakater op på væggene, som måske også siger noget, om hvem du er som person. Her kan man finde frem ting, billeder og farver, som man har et forhold til,

Plakater skaber nemlig en hyggelig stemning i rummet, og det er også noget der giver plads til at lege med farver og teksturer. Plakater er det perfekte pift til et rum, hvis du måske overvejer om der trænger til noget nyt. Da kan flotte plakater, der siger noget om hvem du er som person, være redningen.