Telefon: 7876 8672 – kontakt@mikkelsenmedia.dk

RODEKASSEN – klik her!

Skal du i gang med at bygge en hjemmeside, og har du ikke den store erfaring med at lave en hjemmeside, kan det være en rigtig god idé at bruge en populær platform, som kan gøre hele processen meget nemmere for dig. En af disse platforme går under navnet WIX, som kan være en rigtig god ide at gøre brug af, hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv at få lavet din nye hjemmeside. Herunder kommer vi ind på et par gode grunde til, hvorfor du netop skal lave din hjemmeside med WIX.

Gratis – langt hen af vejen

For det første kan det være gratis for dig at lave en hjemmeside med WIX. Det er klart, at hvis du gerne vil have ekstra muligheder som at tilføje dit eget domæne eller at lave en webshop via WIX eget system, kommer det til at koste dig et månedligt abonnement. Men hvis du bare gerne vil i gang med at øve dig på at lave en hjemmeside, og det er til et hobby projekt, kan du sagtens gøre brug af WIX til at lave din første hjemmeside. Så finder du ikke mange andre systemer, der er lige så nemme at anvende.

Få et fedt design til din hjemmeside

Er du ikke grafiker, og har du ikke i planerne at kaste dig ud i at designe din egen hjemmeside selv, kan det også være en rigtig god idé at gøre brug af en WIX hjemmeside. Her får du nemlig et stort udvalg af designs, som du bare kan installere på din side, og så er de klar til at blive brugt. Ulempen er, at du nok nemt kan finde andre WIX hjemmesider, der ser ud på samme måde, men hvis du kan leve med det, er det virkelig nemt at få din hjemmeside til at se lækker ud med deres egne designs.

Meget nemt at komme i gang med

Sidst, men ikke mindst, må vi heller ikke glemme, at WIX er rigtig godt for dig, der ikke har den store erfaring med at lave hjemmesider, og som bare gerne vil have en nem mulighed for at skabe en hjemmeside på kort tid. Selvom der kan være mange funktioner og tilføjelser til WIX, er det basale meget nemt at komme i gang med, og alle kan lære det. Så er du ny til hjemmesider, er det et godt sted at søge hen.