Erhvervsleasing til kørende sælgere

Er man et firma der har kørende sælgere rundt omkring i landet som har brug for en firmabil, bør den oplagte løsning være erhvervsleasing. Med erhvervsleasing skal man ikke tænke på kilometer, afskrivninger eller andet. Man skal simpelthen bare finde en bil og en samlet løsning, der dækker behovet for hvert enkelte ansat.

Billig cykel

Når man leder efter en billig cykel, er prisen selvfølgelig det vigtigste parameter. Jeg har dog før prøvet at købe billige cykler, som var lavet i så dårlig kvalitet at de gik i stykker igen med det samme. Derfor har jeg fået øjnene op for muligheder for at købe en billig cykel hos cykelexperten i deres online shop, for det fedeste ved dem er nemlig, at man kan bestille den på nettet, men nå at se den i butikken først. På den måde sikrer man, at man lige kan tjekke kvaliteten på cyklen først, inden man køber den.

Fri levering af billige havemøbler

Jeg er meget interesseret i at finde en leverandør af billige havemøbler som samtidig også har fri levering. Jeg er ansvarlig for at indkøbe nogle billige havemøbler til min andelsforening. Det eneste krav der skal være til dem er, at de skal være så tunge, at de ikke kan løftes af to personer. Det er for at forhindre tyveri af havemøblerne, da de står i en ulukket gård. Derfor skal de også kunne leveres, da det ikke vil være muligt at få mennesker nok ud til at kunne afhente dem. Det ville dog være fordelagtigt hvis der findes et sted, hvor der er fri levering.